BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam! Podczas instalacji Windowsa 7 64 Bit wystąpiły pewne problemy, które uniemożliwiły mi instalacje - dlatego zainstalowałem Windows 7 32 Bit. Była jednak partycja z plikami pozostałymi po Windowsie 64 Bity - sformatowałem ją i usunąłem. Niestety teraz widnieje ona jako nieprzydzielone miejsce na dysku i jest partycją MBR - tutaj pytanie, czy da się to jakoś naprawić? Dołączam Screen`a: Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pokaż obrazek z Zarządzania dyskami. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Oto screen, wyskoczyło mi takcie cuś - nic nie klikałem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przed instalacją systemu nie usunąłeś wszystkich partycji. 100 MB to partycja rozruchowa (systemowa) starego systemu. Możesz ją spokojnie usunąć i rozszerzyć partycję C: o ten kawałeczek. Dolne okienko to dysk zewnętrzny do konfiguracji. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Problem w tym, że nie mam pojęcia jak tego zrobić - partycjonowanie dysku z poziomu Windowsa coś tak średnio działa w tym przypadku. Nie ma opcji rozszerzenia dysku a sama "partycja rozruchowa" jest nieprzydzielonym miejscem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. PPM na 101 MB - Usuń wolumin. 2. PPM na C - Rozszerz wolumin. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 I tu jest cały pies pogrzebany ... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pomyłka. Wykonaj tylko p. 2. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie da się, problem jest w tym, że nie da się rozszerzyć woluminu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Najpierw powinno być Usuń wolumin a potem rozszerz. A jak nie możesz tego wykonać spod Windowsa to zastosuj Linuxa. Wywal wszystkie partycje i utworz chociaż dwie na tym dysku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi