guciobrz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam Zainstalowałem sterownik do klawiatury bezprzewodowej przy pomocy programu drivermax. Po ponownych uruchomieniu bezprzewodowa klawiatura jak i mysz działały, niestety po ok minucie komputer się zawiesił, diody na klawiaturze mignęły i obraz zamrożony. Próbowałem odinstalować ten sterownik przez tryb awaryjny ale dzieje się tak samo, po odpinałem wszystkie urządzenia, zostawiłem tylko starą myszkę i dalej to samo. Czy jest sposób na wyjście z tej patowej sytuacji? Nie ukrywam, że nie byłem przygotowany na taki rozwój sytuacji i kompletnie się nie zabezpieczyłem na taki wypadek, sporo danych jak i aplikacji na partycji systemowej których nie chciałbym utracić. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Najprościej cofnąć system do czasu sprzed instalacji sterowników. Odnośnik do komentarza
guciobrz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale jak to zrobić skoro nie mam kompletnie dostępu do windowsa, nie licząc tych kilkunastu sekund po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tryb awaryjny też nie działa? F8 przy starcie? Odnośnik do komentarza
guciobrz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie działał tryb awaryjny, zastosowałem opcję "ostatnia znana dobra konfiguracja" i jest wszystko OK. Dzęki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi