mgrzeg Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ogromne gratulacje dla Picasso, której wysiłek na rzecz społeczności został nareszcie zauważony i Microsoft przyznał Jej tytuł MVP w kategorii Consumer Security! [KLIK] G R A T U L A C J E ! ! ! Jupi!!! )) m.g. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 super gratulacje, mam nadzieje ze to nie Prima Aprilis Odnośnik do komentarza
Sanch0 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratulacje! Tylko czemu dopiero teraz Odnośnik do komentarza
atasuke Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratuluję należało ci się już dawno . Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Proud of Picasso!! Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratuluję Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratki! Domyślam się, że ta wzmiamka też o Tobie Picasso - http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Rolls-Out-Windows-Internet-Explorer-Security-Updates-431665.shtml Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Serdecznie gratuluję i cieszę się, że jestem na Twoim forum. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gratki! Domyślam się, że ta wzmiamka też o Tobie Picasso - http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Rolls-Out-Windows-Internet-Explorer-Security-Updates-431665.shtml Z: Microsoft Security Response Center (The March 2014 Security Updates) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ogromna niespodzianka! Nie spodziewałam się, że to dojdzie do skutku. Podziękowania dla mgrzeg, który zgłosił moją kandydaturę i mówiąc wprost przycisnął mnie nieco . Nigdy o sobie nie myślałam w tych kategoriach. . Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Też przyłączam się do gratulacji. Robi wrażenie! Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie spodziewałam się, że to dojdzie do skutku. Podziękowania dla mgrzeg, który zgłosił moją kandydaturę i mówiąc wprost przycisnął mnie nieco Garatuluję Picasso i gratuluję mgrzeg, że udało mu się przycisnąć Szefową. Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Powiem krótko: szacun i respekt Serdeczne gratulacje Odnośnik do komentarza
tamir Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gratulacje picasso należało się od dawna Podziękowania dla mgrzeg Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gratulacje!! Cieszę się!! Podziękowania dla mgrzeg, który zgłosił moją kandydaturę i mówiąc wprost przycisnął mnie nieco . Odnośnik do komentarza
Kcurek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 I prawidłowo Moje gratulacje. Mgrzeg, Tobie też dziękuję - rozruszaj interes Odnośnik do komentarza
Naathim Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Gratulacje! Wielkie, ogromne. I zasłużone! Odnośnik do komentarza
Hotex Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajnie, gratuluję, oby tak dalej ! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na czas mojej kadencji (12 miesięcy) posiadam przywilej powieszenia logo MVP, co z przyjemnością czynię. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W pełni zasłużone wyróżnienie. Z całą pewnością przyczyniły się do niego profesjonalizm, skromność, olbrzymia kultura osobista szefowej a także mnóstwo determinacji i ciężkiej pracy, żeby całe to przedsiębiorstwo mogło funkcjonować na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza
PierreNik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W pełni zasłużony tytuł. Gratki! Odnośnik do komentarza
zyzio Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wspaniała robota!! Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza
siwy3461 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze ja: Gratki Picasso Zdaję sobie sprawę, że powiedzenie "jestem Twoim fanem" nie bardzo pasuję, ale chciałem powiedzieć, że obserwuję Twoje wyczyny praktycznie od początków SE, czyli długo, długo, długo. Wiedza jaką można wyciągnąć z Twoich postów/poradników/porad jest przeogromna. Duży szacun! Sam dzięki Tobie się dużo nauczyłem, więcej niż w technikum informatycznym. No może to nie jest najlepsze porównanie, nie chcę tu zaczynać tego tematu, ale dużo rzeczy poznałem śledząc co robisz. I dzisiaj mogę się pochwalić ogarnięciem logów/wirusów i szeroką znajomością Windowsów. I plusik za skromność. Pozdrawiam i zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza
PanTani Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Proszą napisać coś więcej o tym wyróżnieniu, najprostrzymi słowami by każdy z nas zrozumiał czym jest ta nagroda. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 7 lat temu, gdy i mi jeszcze dane było być w gronie polskich MVP, powstał tekst wprowadzający w tematykę programu: http://wss.geekclub.pl/baza-wiedzy/program-mvp-w-polsce,1338 Jest też (nieoficjalna) strona poświęcona polskim MVP: http://msmvp.pl/ m.g. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi