Bamski Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam mam duży problem, by właczyć komputer karta graficzna musi być lekko dopychana by obraz sie pojawił i nie świeciły dwie lampki na płycie głównej nie mam pojecia co robić, czy musze wymienic cos, czy wystarczy to oddac to komus kto by to naprawił, czy lepiej kupic nową karte/plyte. PS jesli wrzuciłem to w zly dział to bardzo przepraszam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Odłączyć fizycznie zasilanie. Sprawdzić poprawność montażu elementów oraz kabli sygnałowych i zasilających. Odnośnik do komentarza
Bamski Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Radeon HD 6700 Series, Asus M5A97 PRO wyczyściłem do tego spróbowałem z inną kartą graficzna i było to samo Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Czy możesz sprawdzić kartę na innym komputerze? Pokaż obrazki z System Summary + Sensors. Opis w przyklejonym Hardware. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi