Rucek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, to już któryś raz i nie za każdym razem da się usunąć, próbowałem dodać filtr w AdBlock (wpis podobny do tego: gg.hit.gemius.pl/hitredir/id=AqU65mNhJviAmLhy6I4gOpR6…nneiguvixkcuvvjyanzkblp/url=xxxx://www.wykop.pl/+/maxlegenda) ale wtedy wszystko wyświetla się na czarno i nie da się normalnie czytać. Czy komuś jakiś inny program to usuwa? Czy dodanie czegoś do pliku HOSTS może pomóc? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 U mnie stronka wykopu wyświetla się tak Chcesz usunąć pepsi po lewej? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 tak, pepsi po lewej działa mi na nerwy nie pamiętam jaką ale wczesniej też doładowali jakąś reklamę której nie dało się obejść.... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jak zablokowałem adblockiem to teraz mam tak na firefoxie że strona wyświetla się jakby była napisana bez żadnych obrazków. Sam tekst leci. Obawiam sie że jest to zintegrowane z tłem strony. Mnie tam puszka pepsi nie przeszkadza. Jeśli już to blokada ruchomej reklamy pepsi na pasku górnym. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 mi żadna ruchoma reklama się nie wyświetla, tylko to po lewej, zobacz foto, ja dodawałem jakieś filtry do tych standardowych, może czegoś Ci brakuje Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jak zablokowałem adblockiem to teraz mam tak na firefoxie że strona wyświetla się jakby była napisana bez żadnych obrazków. Sam tekst leci. Obawiam sie że jest to zintegrowane z tłem strony. Mnie tam puszka pepsi nie przeszkadza. Jeśli już to blokada ruchomej reklamy pepsi na pasku górnym. No jest to w Background, własnie sprawdziłem za pomocą inspektora Firefox - osadzone w warstwie: Odpaszkowanie z Inspektora taki efekt: prawoklik "Tworzenie reguły filtru" i tu zaczynają się schody, nie udało mi się ustawić reguły tylko dla tego konkretnego tła z usunięciem blokowania skryptu, styli css i innych elementów daje taki sam efekt: efekt podobny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi