Gość Olgierdq Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam,Jestem studentem 5 roku psychologii w SWPS. Obecnie prowadzę badania do pracy magisterskiej które tyczą się miłości, zaufania i zdrady w związku. Poniżej zamieściłem link do mojej ankiety. Badanie jest w pełni anonimowe i byłbym naprawdę wdzięczny za jej wypełnienie.Z uszanowaniem,Maciejhttps://docs.google.com/forms/d/1MJww0Nkz-WSzDXfdFP0Yo5ZH_BLv2YjzdtXNX0ZG-Bs/viewformPytania zawarte w części B w oryginale pochodzą ze skali zaufania w związku stworzoną przez Rempel, Holmes & Zanna, 1985. Skala ta została przeze mnie odwrócona tak, aby badana osoba wypowiadała się w sposób w jaki uważa, że jego/jej partner mógłby odpowiedzieć - czyli miałaby badać - zaufanie jakie uważamy, że nasz partner ma do nas. Odnośnik do komentarza
NetKnight Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Serio? To forum o komputerach. Komputery i ich użytkownicy uczuć nie mają. Nie ma czegoś takiego jak while (true) { Love(); } albo while (true){ Hate ();} Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Serio? Autor umieścił temat w dziale relaksacyjnym. Forum nie tworzą komputery tylko ludzie siedzący przy klawiaturze. Zakładam, że naprawdę jest studentem i pisze pracę. Co szkodzi odpowiadać na ankietę? Nie ma przymusu. Chcesz - piszesz. Odnośnik do komentarza
Gość Olgierdq Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dziękuję Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Autor umieścił temat w dziale relaksacyjnym. Forum nie tworzą komputery tylko ludzie siedzący przy klawiaturze. Zakładam, że naprawdę jest studentem i pisze pracę. Co szkodzi odpowiadać na ankietę? Nie ma przymusu. Chcesz - piszesz. Trochę autor postu ma rację. Zobacz że żadna laseczka na forum nigdy nie napisała "Idę do fryzjera czy kosmetyczki" Nawet tutejsze baby nie gadają nic na temat kasy a to temat lubiany i bliższy miłości Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi