MegaTherion Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam, Mam problem z zewnętrzyn dyskiem który jest widoczny w Zarządzaniu dyskami na Windows 7x64 Ultimate. NIestety dysk nie jest widoczny w systemowym exploratorze windows Próbowałem uaktualnić sterowniki, ale system twierdzi, że ma poprawne. Dysk na innych komputerach z Windows 7 działa poprawnie Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 PPM na dysku i z menu kontekstowego "Zmień literę dysku i ścieżki" i wybierz wolną (np. H, K lub M). Odnośnik do komentarza
MegaTherion Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 PPM na dysku i z menu kontekstowego "Zmień literę dysku i ścieżki" i wybierz wolną (np. H, K lub M). Super działa...tak proste ze chyba nigdy bym na to nie wpadł A ja już pół systemu sprawdziłem...łącznie z rejestrami Pytanie czemu cholerstwo nie dostawało litery dysku ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi