Rucek Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam, windows 7, firefox, coś się stało z Flashblock, na youtube jest problem by odpalić filmik, trzeba przeładować stronę i kliknąć bardzo szybko by odblokować film, z wyłączonym flashblockiem działa normalnie ale filmiki od razu się uruchamiają ( czego nie chcę ). Ktoś też tak ma? jak to obejść? Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Tzn. Od dawna używam skryptu YouTuve Auto Buffer & auto HD & Remove Ads Dodaje na stronie YT dodatkowe opcje - właśnie opcja wyłączenia autostartu / ustalenie jakości filmu, czasem ale naprawdę bardzo żadko skrypt nie działa jak należy i to chyba jest spowodowane zmianami na YT lub inny skrypt, ale nie używałem YouTube Enhancer. Tylko do obsługi musiał byś wpierw zainstalować silnik skryptowy Scriptish lub Greasemonkey. Lub dodatek Stop YouTube Autoplay tylko pod FF28 nie działa. Chyba żeby bez żadnych z tych rozwiązań nakazać Firefoxowi pytać o aktywację wtyczki Flash na tej konkretnej stronie, przkład YT i blok z zapytaniem na Vimeo: Tylko upierdliwe może być klikanie, aby za każdym razem aktywować. Więcej na Mozilla Support EDIT: Znalazłem jeszcze coś - dodatek YouTube Center Prevent auto play/buffering of videos lub YouTube Control Center Control autoplay behavior of the YouTube player Control autobuffer behavior of the YouTube player Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ok, pokombinuje, dzięki Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 YouTube Center - póki co działa poprawnie, flashblock na youtube można wyłączyć, filmy nie odpalają się same. Dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi