AxelF Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam, od dłuższego czasu mam problem w grac typu multiplayer, co jakiś czas - 2/3 minuty - scina mnie na dosłownie sekunde i w tym momencie nie mogę się ruszyć, lag/sciecie zaraz znika i wszystko wraca do normy lecz jest to dość uporczywy problem. Parametry: System - WIN XP PRO (5.1 kompilacja 2600) Grafika - NVIDIA GeForce GT220 AMD Athalon II X2 255 Procesor 3.11GHz, 2 GB RAM OTL i FRST http://speedy.sh/SKxYg/FRST-i-OTL.rar Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Poprzez Panel sterowania-->Dodaj / usuń programy - odinstaluj:adware RegClean Pro Masz crackowany system: C:\WINDOWS\System32\antiwpa.dll - XP się kończy, może czas pomyśleć o czymś legalnym. Załącz nowe logi z FRST ( w podanym nić nie było ) i Addition. Odnośnik do komentarza
AxelF Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Poprzez Panel sterowania-->Dodaj / usuń programy - odinstaluj:adware RegClean Pro Masz crackowany system: C:\WINDOWS\System32\antiwpa.dll - XP się kończy, może czas pomyśleć o czymś legalnym. Załącz nowe logi z FRST ( w podanym nić nie było ) i Addition. RegClean usunięty. Co do WINDOWSA - wiem, że się kończy miałem orginalnego WIN 7 ale w naprawie stwierdzili, że XP dla mojego kompa będzie lepszy i zainstalowali tak jak widać. Logi: http://speedy.sh/Za4Dc/Pulpit.rar Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Przypuszczam że jazdę z przycinaniem będziesz miał na tym piracie XP cały czas. Dokup 1 kość 2 GB RAM. Przy 4 GB RAM Windows 7 powinien spokojnie chodzić. Osobiście nie bawiłbym się w reanimację aktualnego systemu. Odnośnik do komentarza
AxelF Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Kupować nie muszę bo posiadam. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi