gruby Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Siemkaj dostałem od kolegi dysk wd scorpio blue 320gb lecz ps3 ani komputer go nie wykrywa, nie mam tam zamontowanych żadnych zworek i nie wiem co teraz ponieważ nie mam nawet jaki zrobić MHDD. Czy jest szansa aby ten dysk zadziałał ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Czy BIOS go widzi? Odnośnik do komentarza
gruby Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie Bios go nie widzi właśnie Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Skoro tak to tylko sprawdź kable i jeżeli dalej to samo to prawdopodobnie odszedł w zaświaty. A może to był prawdziwy powód prezentu? Edytowane 20 Marca 2014 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
gruby Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 haha czyli pewnie odszedł w zaświaty bądź upadł i padła elektronika w nim (dysk nie daje oznak życia czyli nie pracuje). No trudno pozostaje rozkręcić go albo sprzedać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi