kokos Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czy można zmienić położenie kursora przy otwieraniu nowej karty - moja strona startowa to - www.google.pl Wcześniej, po otwarciu nowej karty, kursor pojawiał się w oknie przeglądarki Google, teraz pojawia się w pasku adresu na końcu po www.google.pl Po otwarciu nowej karty przez chwilę adres www.google.pl w pasku adresu jest podświetlony, po chwili gaśnie i na końcu pojawia się kursor. Czy można spowodować aby po otwarciu nowej karty kursor pojawiał się w oknie przeglądarki Google. Przy uruchomieniu Firefoxa oraz po otwarciu nowej karty i kliknięciu na ikonkę (domek) tak właśnie jest. Firefox 27.0.1 Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jest taki dodatek Auto Cursor Automatycznie wybiera pierwsze pole wpisywania tekstu (np. formularz / wyszukiwarka portalowa). Przed chwilą sprawdziłem i działa idealnie Odnośnik do komentarza
kokos Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Znalazłem inne rozwiązanie - Custom New Tab Może ktoś zna sposób na inne rozwiązanie - w ustawieniach Firefoxa. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Może ktoś zna sposób na inne rozwiązanie - w ustawieniach Firefoxa Nie wiem czy to jest sposób, nigdy się z takim problemem nie spotkałem ale moim zdaniem reset firefoxa powinien załatwić sprawę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi