czarna Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 witam, nie moge uruchomić programów, nie moge nic zainstalować/odinstalować, jak coś ściagam, to system pozwala zapisać to tylko w jednym miejscu...ciagle podczas prób jest informacja, że nie mam uprawnień...nawet nie wiem jak w takiej sytuacji wygenerować logi prosze o pomoc w ogarnieciu tego Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mozesz uruchomić FRST z pendraiva i wykonać skan https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/?do=findComment&comment=32551 Odnośnik do komentarza
czarna Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Mozesz uruchomić FRST z pendraiva i wykonać skan https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/#entry pobrałam FRST, wrzuciłam na pendrive, a tam wyskakuje że System windows nie może uzyskać dostępu do okreslonego urządzenia, scieżki,pliku.Możesz nie miec odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do określonego elementu Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 przeczytaj dokładnie instrukcję jak uruchomić FRST w środowisku Winre. Sczególnie punkt drugi. Musisz wejść w opcje naprawy systemu F8 przy starcie Odnośnik do komentarza
czarna Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dziękuję, to dla inteligentnych ale chyba mi sie udało... Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zacznij od usunięcia Comodo Internet Security Odnośnik do komentarza
czarna Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Lipa, nie mogę usunąć bo wyskakuje Nie masz wystarczających uprawnień do odinstalowania elementu COMODO IS. Skontaktuj się z administratorem systemu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Spróbuj w trybie awaryjnym odinstalować Comodo. Jak nie da rady to utwórz nowe konto z uprawnieniami administratora i sprawdź czy na nowym koncie są problemy. Odnośnik do komentarza
czarna Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Spróbuj w trybie awaryjnym odinstalować Comodo. Jak nie da rady to utwórz nowe konto z uprawnieniami administratora i sprawdź czy na nowym koncie są problemy. udało sie na nowym koncie odinstalować Comodo, pytanie tylko czy musze teraz miec te dwa konta admin? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 pytanie tylko czy musze teraz miec te dwa konta admin? Nie. Nie musisz. Ustaw sobie wszystko na nowym koncie jak chcesz a potem skasuj stary profil. Wcześniej posprawdzaj czy wszystko dobrze chodzi. Odnośnik do komentarza
czarna Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rozumiem,ślicznie dziekuję za pomoc... jeszcze jeden mały problem powstał ...odkad zrobilam FRST drga mi strzałka tzn kursor, nie wiem czy to zbieg okoliczności ale drażni Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 odkad zrobilam FRST drga mi strzałka tzn kursor, nie wiem czy to zbieg okoliczności ale drażni To raczej nie jest wina FRST. Przedmuchaj myszkę od spodu. Najlepiej aby podkładka była czarna. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi