kunkek123 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam! Mam mały problem. Właściwie to nie bardzo wiem w jakiej kategorii sklasyfikować mój problem, ale do rzeczy. 3 dni temu kupiłem nowego laptopa w sklepie ze sprzętem elektronicznym. Laptop posiadał zainstalowany system Windows 8.1. Jego parametry to: i5-4200U, 8GB RAM, 1000 GB HDD, AMD Radeon HD 8750M. Laptop marki Acer. Niestety od samego początku użytkowania laptop działa niezwykle wolno. Zacina się, każda operacja trwa strasznie długo, jakby to był kilkuletni komputer z mnóstwem wirusów. Jedyne co udało mi się zlokalizować to, że praktycznie cały czas występuje 100% obciążenia dysku w menedżerze zadań. Myślę, że to może być przyczyna. Co powinienem zrobić? Jakie skany są potrzebne? Próbowałem programem chkdisk, niestety skanowanie zatrzymuje się na 10%. Proszę o pomoc! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 kunkek123, założyłeś temat w dziale diagnostyki infekcji. Dział ma określone zasady: KLIK. Czyli podaje się obowiązkowo określone logi. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi