pejot Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, znalazłem podobny wątek na forum lecz brak mi umiejętności aby samemu przeanalizować zrzut pamięci. Sytuacja wygląda tak, podczas uruchamiania aplikacji która ma za zadanie połączyć się z serwerem SQL i uruchomić dodatkowo subiekta otrzymuję komunikat "Aplikacja przestała działać" W dzienniku zdarzeń kod jest opisany : CLR20r3 Czasem zdarza się, że nie może połączyć się z serwerem SQL. Sprawdziłem wszystkie fizyczne połączenia, ustawienia sieci itp. wszytko jest ok. Aplikacja działa na innych stacjach roboczych bez problemu + nie ma problemów z połączeniem SQL. Środowisko NET Framework 4.5.1 było przeinstalowywane. Zrzut wykonany za pomocą: procdump.exe -e -ma -w "POP_B2B_Client" Zrzut pamięci podam na pw z powodów bezpieczeństwa Jeśli są potrzebne są dodatkowe informacje proszę pisać. Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W tym temacie został rozwiązany problem z tym samym błędem: https://www.fixitpc.pl/topic/21191-program-przestał-działać-clr20r3-mscorlib/?p=137832 Odnośnik do komentarza
pejot Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wzorując nie na tym temacie któru podałeś w linku zrobiłem zrzut pamięci, sprawdziłem rozwiązanie tamtego problemu i u mnie to nie to. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam na forum, spróbuję pomóc - poproszę o link do zrzutu pamięci. m.g. Odnośnik do komentarza
pejot Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dziękuję, na pw wysyłam linka Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Problem rozwiązany, zamykam wątek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi