fp64 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Mam problem z zainstalowaniem sterowników do urządzenia Windows Phone (pewnego dnia przestało działać), w związku z tym, na forum tematycznym zalecono mi przeskanowanie OTL-em, niestety, ale z racji że robię to pierwszy raz, nie wiem jak wygenerować odpowiedni skrypt. Oto wyniki skanowania: Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 fp64, to nie jest problem infekcji, więc temat w nieodpowiednim dziale. Przenoszę do działu Windows. Podane logi mają inną specjalizację i całkowity brak danych o tym urządzeniu. "Skryptu" również nie otrzymasz, to są mechanizmy pod inne zagadnienia. I problem główny mętnie opisany: Mam problem z zainstalowaniem sterowników do urządzenia Windows Phone (pewnego dnia przestało działać) Co to znaczy "przestało działać" i czy wiąże się to z określoną operacją (np. aktualizacja systemu), jaki jest problem z zainstalowaniem sterowników (co widzisz / jaki błąd) i skąd owe sterowniki zostały pobrane, jaka wersja sterowników? Na razie to mogę podać ogólny artykuł Microsoftu na temat problemu detekcji Windows Phone: KB2749484. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi