wieslaw531 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kopiuj szybko ważne dane na zewnętrzny nośnik i wymieniaj dysk. Odnośnik do komentarza
DrKoksikTanczy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wiesław531 Nie mam nic na nim (odziwo:O) inny dysk to samo (ale stary dysk więc myślałem żę uszkodzony) jak sięcoś stanie to mam załatiwone że do kolegi tylko podejde i 40 GB (sprawdzić czy to to) jak narazie po przepięciu taś i zasilania wszystko ok. Zobaczymy jak dalej będzie podać coś jeszcze? wiecie już jaka jest przyczyna na 100%? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 wiecie już jaka jest przyczyna na 100%? dalej piszczy? Odnośnik do komentarza
DrKoksikTanczy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tak. 2 dni temu wróciłęm do xp i dalej mi zcina (po 2 dniach zaczął i ciągle tka jest ;c) strasnzie muli komputer na xp a na win7 jest to piiiiii i zccina na ok. 1-2 min /Edit Zaraz ide do kolegi po dysk i dam znać w ciągu najbliższych dni czy to wina dysku czy czegośinnego (po formacie na xp działałnormalnie 2 dni) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi