GrzesPl Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dobrze ja dziękuje za pomoc wszystkim.Jutro oddaje komputer do naprawy. Odnośnik do komentarza
GrzesPl Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam mam problem z Windowsem XP nie włącza on się w normalnym trybie tylko w awaryjnym gdy klikam uruchom system windows normalnie ładuje się 4 razy i komputer się restartuje i tak w kolko a gdy wybiorę tryb awaryjny z obsługą sieci działa.Normalny tryb nie!! Próbowałem z F8 i wybrać ale nic nie zadziałało,płytki z windowsem nie mam. Dodam ze mój brat w niedziele gdy jeszcze komputer działał kliknął 3 razy żeby się komputer włąńczyl a ja wyłąńczyłem 3 razy.Dobrze oczekuję pomocy. Aha i sprawdzałem blue screen i wyskoczylo : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL i na samym dole: STOP:0x000000D1 itd... Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Miałeś oddać komputer do naprawy. Odnośnik do komentarza
GrzesPl Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tak ale problem się teraz zmienił. Z dyskiem jest wszystko OK. Tylko ten blue screen!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi