bialykaszalot Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 cześć, od jakiegoś czasu nie widzę ikonki menedżera zadań w trayu. czasami się pojawi a czasami nie. nie jest ona schowana. załączam logi. Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zobacz tu:http://www.hotfix.pl/naprawa-wyswietlania-ikon-miniatur-w-windows-xp-vista-7-a259.htm Odnośnik do komentarza
bialykaszalot Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 "Nie można usunąć plik: Nie można odczytać z pliku lub z dysku źródłowego" taki błąd mi wyskakuje kiedy chce usunąć thumbs.db usunąłem te które mogłem (dwa albo trzy pliki) a reszta została (dosyć duża ilość. ponad 30+) nadal nie widzę ikonki menedżera zadań.wywaliłem też plik iconcache.db i także nic. Odnośnik do komentarza
bialykaszalot Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pobrałem Process Explorer, zastąpiłem go menedżerem zadań i jest k. można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi