leffort Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam, Zrobiłem sobie integrację SP2 dla Visty Home Premium z myślą, żeby użyć jej do naprawy czyjejś Visty, ale okazało się, że opcja "Uaktualnij" jest wyszarzona. Przed chwilą zainstalowałem u siebie, bez problemu, tę stworzoną przeze mnie Vistę SP2 i zaraz potem sprawdziłem czy będzie możliwość instalacji naprawczej, ale to samo. Oczywiście instalację uruchamiałem spod Visty i znany mi jest opis picasso na ten temat. Wobec powyższego zastanawiam się czy tak spreparoowana Vista po prostu nie daje takiej możliwości czy może coś ponadto trzeba zrobić. Integracji dokonałem według http://blogs.techrepublic.com.com/window-on-windows/?p=1249. Ponadto wykonałem jeszcze komendę "postreflect", o której wyczytałem gdzie indziej. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wychodzi na to, że wersja Twojej Visty to OEM. Instalacja naprawcza dostępna jest tylko na wersjach Retail Odnośnik do komentarza
leffort Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wychodzi na to, że wersja Twojej Visty to OEM. Instalacja naprawcza dostępna jest tylko na wersjach Retail Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi