dre4merOn Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Cześć. Mam problem z Windows Command Processor. Od razu zaznaczę, że system oryginalny aktywowany telefonicznie. Problem polega na tym ,ze Windows Command Processor uruchamia się wraz z systemem. Załączam logi. OTL.Txt Extras.Txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Logi z FRST mają być robione wg wytycznych, sekcje Drivers MD5 i List BCD nie mają być zaznaczone. Problem polega na tym ,ze Windows Command Processor uruchamia się wraz z systemem. W raportach nie ma żadnych czynnej infekcji, ani modyfikacji "Command Processor" (FRST skanuje tę lokalizację). Opisz dokładnie gdzie i jak widzisz to "uruchamianie", przedstaw zrzut ekranu. . Odnośnik do komentarza
dre4merOn Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Wygląda na to, że wszystko jest w porządku. Przeskanowałem ccleanerem i odkurzaczem lapka i hmm myślę sobie ok przedstawie zrzut ekranu a tu patrzę nie ma tego commmand processor w zakładce uruchamianie w menadżerze zadań. Zrobiłbym zrzut ekranu ale nie ma z czego bo go nie ma. Tam gdzie był. Dziękuję za zaintersowanie się tematem. Jeśli jednak uważasz, że to nie koniec napisz co zrobić. Dać nowe poprawnie zrobione logi? PS.Fajnie, że jesteś, słyszałem na forum, że może do nas nie wrócisz ale jak jesteś jest ok . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi