Lex Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Pewnie odpowiedź jest z rzędu trywialnych, ale dużo przegooglowałem i nie mogę jej znależć. W language bar (Windows XP Pro) literki określajace język (czyli "PL") mam zwykle wyświetlane w kolorze białym w kwadraciku o niebieskim tłe. Ale czasem ów kwadracik zmienia swoje tło na czerwone - nie bardzo rozumiem od czego to zależy. Może ktoś mnie oświecić? Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Hmm.. czyli jednak odpowiedź nie jest taka trywialna jak myślałem? Bo widzę "pustki" w moim temacie. Dla wyjaśnienia tematu dwa screeny, z niebieskim i czerwonym tłem: (mam włączony klasyczny styl okieniek, stąd szare tło taskbara) Zauważyłem że pole robi się czerwone gdy np. minimalizuję Firefoxa a nie mam innych okienek otwartych na pulpicie. Ciekawym też jest, że o ile mogłem normalnie zrzucić ekran przez Alt-PrintScreen/Paste w przypadku niebieskim, to w przypadku czerwonym próba Paste wykazywała błąd i żeby go tu umiescić jako przykład musiałem sam ręcznie podkolorować to tło z niebieskiego na czerwone. Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Po reinstalacji systemu "problem" niby zniknął (póki co, może się jeszcze pojawi?). Nie wiem czego był wynikiem i chyba nikt tu nie wie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi