qk1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam! Mam taki problem że niektóre napisy się nie wyświetlają: - Brak napisów w tabeli "Nazwa Użytkownika" w Menadżerze zadań - Brak komunikatu w Wyszukiwarce plików Do posta dołączam screena. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Start/ polecenie Uruchom i wpisz,(lub wklej) po kolei komendy. Po każdej enter regsvr32 /s jscript.dll regsvr32 /s msxml.dll regsvr32 /s vbscript.dll potem restart kompa Odnośnik do komentarza
qk1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzięki! Pomogło to na Wyszukiwanie plików, ale dalej nie ma napisów w Menadżerze Zadań Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ale dalej nie ma napisów w Menadżerze Zadań Sprawdź stan usług terminalowych Start >>> Uruchom >>> services.msc .Mają mieć tryb startowy AUTO + stan URUCHOMIONE. Odnośnik do komentarza
qk1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sprawdź stan usług terminalowych Start >>> Uruchom >>> services.msc .Mają mieć tryb startowy AUTO + stan URUCHOMIONE. Byłbym wdzięczny gdybyś podał mi pełną, polską nazwę tych usług. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Byłbym wdzięczny gdybyś podał mi pełną, polską nazwę tych usług. USŁUGI TERMINALOWE Mogą być ustawione na tryb ręczny...i tak lecą w tle. Odnośnik do komentarza
qk1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przepraszam, źle zrozumiałem. Usługa była wyłączona, dałem na Auto, uruchomiłem ją i napisy się pojawiły. Dzięki! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi