Junglist Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam, wiem, że to ostatnio dosyć popularny problem, ale poprzednie posty mi nic nie pomogły Wiem, ze do każdej aplikacji to wymaga innego podejścia, więc prosze o pomoc. Z tego co widziałem pan mgrzeg już niejednemu pomógł Próbowałem robić tym sposobemhttp://zine.net.pl/blogs/mgrzeg/archive/2012/10/01/nie-znaleziono-punktu-wej-cia-procedury-except-handler4-common-w-bibliotece-msvcrt-dll.aspxale patrzę w te logi jak na czarną magię i nie jestem w stanie zrobić samodzielnie tej analizyZałączam logi z DW i dumps i czekam na jakieś rady, z góry dziękujęEDIT:Ok, dopiero znalazłem, że Grid 2 nie działa na xp. Lecę instalować 7ketemat do zamknięcia grid2 DW.txt Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam na forum, wygląda na to, że Grid2.exe ma jawnie wkompilowaną zależność od D3D11.dll, czyli biblioteki DX11, która dostępna jest dopiero od Visty. W związku z tym aplikacja nie ma szans na uruchomienie w środowisku Windows XP i żadne dogrywanie bibliotek nic tu nie pomoże, a może co najwyżej popsuć Tak to niestety jest z tym moim pomaganiem m.g. Odnośnik do komentarza
Junglist Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No właśnie doczytałem, że grid 2ka na xp nie chodzi. tak więc jak już wyżej edytowałem - lecę instalować 7kę W razie czego będę się odzywał. Dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi