Groszexxx Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie mogą. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Komputer dostałem z nowym dyskiem po 10 dniach. Czy możliwym jest aby panowie z serwisu zablokowali mój klucz produktu ze względu na brak aktywacji? Dziwnym trafem po powrocie z gwarancji klucz nie chce działać... Wcześniej instalowałem 32 bit, teraz chce zainstalować 64 bit - klucz jest taki sam do obu. W papierach z serwisu mam wpisane brak licencji. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No niestety, dzisiaj po raz pierwszy wyskoczył mi BSOD - o tej samej treści co na początku, co to może oznaczać? Jest jakiś inny powód usterki? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pokaż SMART z CDI to porównam i zobaczymy. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pierwsze po co zasięgnąłem: HD Tune oraz CDI, oto wyniki - Screenshot`y z HDT: Screen z CDI: Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tamten to WD a obecny to Seagate. Tak czy inaczej - jest zdecydowanie zbyt gorący 45 st C. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Co w tym przypadku mam zrobić? Tamten dysk miał 46 st C. Jednym słowem - to nie wina dysku, tylko czegoś innego? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Normalnie komp pracuje poprawnie? Czy BSOD jest tylko po odpaleniu obciążającego softu - gry? Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Gdy odpaliłem grę wyrzuciło mi BSOD - pierwszy raz od początku użytkowania. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jeszcze zdążysz pograć. Pytałem czy bez obciążenia komp zachowuje się poprawnie? Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak, pracuje zupełnie normalnie - przepraszam, źle przeczytałem. Nie zawiesza się, nie muli - działa wręcz bardzo dobrze, uruchamia się również bardzo szybko. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ustaw w opcjach Zaawansowanych systemu sekcję uruchamianie i odzyskiwanie na zapisz zdarzenie do dziennika systemu > mały zrzut pamięci potem wywołaj BSOD i sprawdź czy utworzył sie na C folder Minidump i czy zawiera zrut błedu. Jak jest to skopiuj pliki z rozszerzeniem dmp i wrzuć na zewnetrzny hosting spakowane zipem. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak to ma wyglądać? Jeżeli tak, to miałem już to zaznaczone. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odznacz Automatycznie uruchom ponownie. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I wybierz Mały zrzut pamięci zamiast jądra. Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 W końcu udało się wywołać BSOD - http://speedy.sh/Bqgrx/Desktop.rar Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Podaj markę zasilacza. Edit: Przecież log z FRST wyraźnie pokazuje, że nie masz SP1. Zacznij od tego! Że też nie spojrzałem za pierwszym razem! Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Podaj markę zasilacza. Edit: Przecież log z FRST wyraźnie pokazuje, że nie masz SP1. Zacznij od tego! Że też nie spojrzałem za pierwszym razem! Co masz na myśli mówiąc zacznij od tego? I co to znaczy, że nie mam SP1? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Service Pack 1. Zbiór uaktualnień do systemu windows, w tym przypadku konkretnie do windows 7 Odnośnik do komentarza
BartaZ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Z tym, że wcześniej go mnie miałem i wszystko było wporządku - dlaczego więc teraz nie jest? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi