frankmartin Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam, przed chwilą w czasie przeglądania internetu samoistnie zaczął się pobierać plik "ptracking". Po chwili ściąganie się zatrzymało, gdyż serwer nie odnalazł pliku. Ikona tego pliku wygląda tak samo jak ta od dysku twardego. Adres z jakiego nastąpiło pobranie: hxxp://www.youtube.com/ptracking?video_id=R6m1NUbNuXc&cpn=QcAoP2k7TIfHsqhE&plid=AATynLgUkwGIOiQM&ei=IStDBH9mnroksvUw7Qze-2&ptk=youtube_none&pltype=contentugc (dałem xx w razie, gdyby to było coś groźnego). To jest jakiś element do przeglądarki czy złapałem jakiegoś syfa na komputerze? Dziękuję za pomoc W tej chwili raporty OTL. Zaraz będę dodawał kolejne. Mam drobny problem z pobraniem FRST, a gmer najpierw wywalał błąd związany z dyskiem D:\ (DVD) a potem zakończył blue screenem. Widziałem na forum poradę i jutro się do niej zastosuję, gdyż dzisiaj już nie dam rady. Dzięki za pomoc. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam drobny problem z pobraniem FRST Ale jaki konkretnie? I jeśli pobierasz przez Google Chrome, to spróbuj pobrać przez systemowy Internet Explorer. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi