werkakris Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam mianowicie mam problem z dyskiem przenośnym widzi same skróty ;/ był na nim jakiś wirus przesyłam raporty Prosze o pomoc Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Poproszę o log USBFix z opcji Listing zrobiony przy podpiętym zdefektowanym dysku. Odnośnik do komentarza
werkakris Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 temat uwazam za zamkniety uzyłem twoich innych rad picasso ktore znalazłem na forum zrobilem plik fix.bat i ogarnelo sie samo ale i tak dzieki wielkie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pliki BAT są robione dla każdego przypadku z osobna. Poproszę o pokazanie owego BATa oraz log z USBFix. Ponadto, sprawa tutaj jest rozleglejsza, w systemie jest adware i będę to czyścić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi