Kamil79 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Cześć, mam następujący problem. Nie mogę dostać się do plików w folderze na dysku zewnętrznym. Mam tam pliki tekstowe i arkusze kalkulacyjne. Zamiast nazw dwóch wewnętrznych folderów, pojawiły się dziwne nazwy z jeszcze dziwniejszymi rozszerzeniami... Wygląda to tak: ...edytowane... Poczytałem w sieci, co to może być... Jakiś czas temu walczyłem ze Sweet-pagem. Ściągnąłem program do odtwarzania plików video i miałem sweeta. Teraz nie mogę dostać się do folderu głównie z plikami .doc i .docx Nie wiem od czego zacząć, co mam robić? Pliki są dla mnie ważne, bo jest to kawałek mojej codziennej pracy... Ile może kosztować odzyskiwanie takich danych? Przekląłbym, tak jak bluzgam teraz do siebie, ale kogo to... Pomocy pls! Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 przeczytaj: https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ wrzuć logi z OTL, FRST, GMER Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Kamil79 Tak jak podał Rucek proszę się dostosować do zasad działu i podać wszystkie obowiązkowe logi, a dodatkowo także i USBFix z opcji Listing. Ponadto, wstawiłeś jakiś lewy martwy załącznik, proszę dołączyć poprawny obrazek. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi