Niecodzienny Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak w temacie. ostatnio picasso usuwala mi trojany itp itd i po tych ingerencjach nie moge polaczyc sie z netem. Znaczy sie mam sile sygnalu maksymalna tylko proxy odrzuca mi polaczenie. Nie mam zainstalowanych zadnych VPN czy innych badziewi ktore zmieniaja servery proxy. Jak naprawic ? Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Pomoze ktos ?? Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podałeś taką masę informacji, że ich przeanalizowanie musi zająć trochę czasu Oczekiwanie możesz sobie wypełnić sensownym zajęciem np. czytaniem tego tematu. Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podałeś taką masę informacji, że ich przeanalizowanie musi zająć trochę czasu Oczekiwanie możesz sobie wypełnić sensownym zajęciem np. czytaniem tego tematu. Jesli chodzi o podbicie tematu to sory, przyzwyczajenie z mpc ;] Po 2 hmm 3 informacje to dla Ciebie duzo ? Jak widac czytac ze zrozumieniem nie potrafisz ;> @ Wlasnie poradzilem sobie z problemem, wiec nie podaje net logow Mozna zamknac Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 3 informacje to dla Ciebie duzo ? Jak widac czytac ze zrozumieniem nie potrafisz ;> Podobno poczucie humoru jest miarą inteligencji. @ Wlasnie poradzilem sobie z problemem, wiec nie podaje net logow Mozna zamknac A może podziel się swoim rozwiązaniem. Może ktoś kiedyś z tego skorzysta. Ja obstawiam nieprawidłową datę systemową. Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podobno poczucie humoru jest miarą inteligencji. A może podziel się swoim rozwiązaniem. Może ktoś kiedyś z tego skorzysta. Ja obstawiam nieprawidłową datę systemową. Problem sam rozwiazalem a dzien pozniej nawinal mi sie temat w google z tym samym problem, wiec google nie gryzie ;> Moga sobie poszukac Mozna zamknac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi