sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jeden plik dało się usunąć,przy drugim pojawił się komunikat Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wejdź w awaryjny bez uruchomionej sieci i wtedy go wywal Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Plik Hosts.old ma 296KB Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie próbowałem jeszcze w W7 wchodzić awarynie .Mam go od trzech tygodni ale spróbuję Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie próbowałem jeszcze w W7 wchodzić awarynie No to spróbuj F8 przy starcie. I przestań się bać. Masz się uczyć. Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Udało się usunąć.Tylko pasek zadań zminił mi się na zielony.Wkliłem równiż hosts do c:\Windows\System32\drivers\etc\.Czekam na dalsze rozkazy. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Udało się usunąć.Tylko pasek zadań zminił mi się na zielony. pokaż obrazek > może to coś z grafiką? c:\Windows\System32\drivers\etc\. a ten stary plik hosts.old usunąłeś? Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie wiem czy dobrze wkleiłem ten hosts bo po typ pisze dokument tekstowy. Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 tego starego nie usunąłem bo nie było rozkazu już to robię.Teraz wygląda to tak ale chyba zły hosts usunąłem Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 usunąłem hosts a nie hosts.old.żeby to naprawić przywróciłem z kosza ten pomyłkowo wyrzucony a wyrzuciłem hosts.old, teraz wygląda to tak Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czekam co robić dalej.Kolory poska przywróciłem-Pulpit>personalizacja>itd Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 PPM na pierwszy plik hosts - Otwórz - wybierz notatnik - co tam jest. NIE pukaj postów tylko stosuj - Edytuj. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Taka ma być zawartość folderu edytuj w notatniku plik hosts i sprawdź który co zawiera. Ma być tylko jeden taki jak podałem. tu masz obrazek jak jest u mnie Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam prawie 70 lat i nie rozumiem Waszych skrutów myślowych potrzebuję jasnych instrukgi,Z ostatniego postu nic nie pojmuję co i gdzie mam zrobić. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam prawie 70 lat i nie rozumiem Waszych skrutów myślowych potrzebuję jasnych instrukgi,Z ostatniego postu nic nie pojmuję co i gdzie mam zrobić. Ok. Szacun. Będzie prosto 1. Skasuj obydwa pliki hosts które masz u siebie. 2. Otwórz notatnik i wykonaj zapis, który podałem w poście nr 21. Pliczek umieść we właściwym folderze. Restart systemu. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Dobrze ja też nie jestem młodzieniaszkiem i rozumiem Cię. Post #35 - pierwszy plik hosts z opisem plik - wciśnij Enter i jeżeli będzie pytanie czego użyć do otwarcia pliku wybierz z dostępnych (nie z internetu) - Notatnik. Zobaczyłem wpis @Belfegora Ciąg dalszy. Wstrzymaj się z zaleceniem @Belfegora. Niczego nie rób tylko pokaż zawartość. Edytowane 9 Lutego 2014 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hosts o treści którą mi podałeś jest w pozycji 2 czyli ten pierwszy też mam wywalić?Ijeszcze jedno przy ty drugim prawidłowym pisze dokument teksowy czy to przeszkadza? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hosts o treści którą mi podałeś jest w pozycji 2 czyli ten pierwszy też mam wywalić? Kliknij prawym klawiszem na pliki hosts > Otwórz > Notatnik i sprawdź jaka jest zawartość w jednym i w drugim pliku. Zostawiasz tylko ten co podałem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Pokaż ten pierwszy jak pisałem wyżej i niczego nie rób typu zapisz w notatniku. Aby plik poprawnie się zapisał musisz w notatniku używać - Zapisz jako i wybrać Wszystkie pliki a nie tekstowe bo to jest właśnie skutek tego, że plik się zapisał jako dokument tekstowy. Zapisz jako - Wszystkie pliki - hosts - OK. Tak ma być dla pliku o poprawnej zawartości. To tylko wyjaśnienie - pokaż o co prosiłem. Edytowane 9 Lutego 2014 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wyrzuciłem 1 hosts i przysyłam FRST i Addition FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Aby plik poprawnie się zapisał musisz w notatniku używać - Zapisz jako i wybrać Wszystkie pliki Zapomniałem Wiesiu o tym jakże istotnym szczególe. Daje obrazek jak to ma być. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wyrzuciłem 1 hosts i przysyłam FRST i Addition Pokaż, który wyrzuciłeś i co zostało i NIE WYŁACZAJ kompa. Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Teraz się całkowicie pogubiłem.Kiedy zapisuję nazwę pliku hosts to zawsze pojawia się po wklejeniu do etc Typ dokument tekstowy.mimo,że wybieram wszystkie pliki. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Pokaż zawartość katalogu etc. zawsze pojawia się po wklejeniu do etc Jakie wklejanie masz na myśli? Edytowane 9 Lutego 2014 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pokaż zawartość katalogu etc. A po co Wiesiu? Podam mu plik hosts i wrzuci go we właściwe miejsce, bo tak do jutra nie skończymy. Pobieraj i wypakuj. Tylko wcześniej wywal swoje pliczki hosts z katalogu. http://speedy.sh/32Auu/hosts.zip Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi