ninjaPL Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam mam win. XP, 32 bit i podczas odpalania gry Assasin Creed III wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll." Pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem? Proszę. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam na forum, jestem niemal pewien, że gra nie ma wsparcia dla XP, ale żeby mieć 100% pewność, poproszę o log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci procesu, oba przygotowane zgodnie z opisem: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
ninjaPL Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Już wszystko zrobiłem na tej stronce i tu jest link. Proszę: http://speedy.sh/CwwWj/Nowy-Archiwum-WinRAR-a.rar i czekam na szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Zacznij od usunięcia pliku d:\gry\assasin's creed\D3D11.DLL. To nie jest plik dla Twojego systemu, nie ma szans na działanie na XP. Uruchom ponownie grę i daj znać jaki jest efekt. m.g. Odnośnik do komentarza
ninjaPL Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Po usunięciu d3d11.dll w folderze assasin's creed wyskakuje mi błąd: "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie odnaleziono d3d11.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem." Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 I to niestety kończy analizę - aplikacja wymaga DirectX 11, którego w Windows XP nie ma i nie będzie. Aby zagrać w tę grę, musisz mieć Vistę, lub nowszy system. m.g. Odnośnik do komentarza
ninjaPL Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ahh... szkoda. No cóż, bardzo dziękuję za pomoc i będę próbował uruchomić tą grę na innym systemie, może uda mi się załączyć na Windows 7. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi