Woytek Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Do ubiegłego roku wysyłałem PITY za pomocą programu e-Deklaracje. Pomimo konsultacji z biurem informatyki Min Finansów, nie udało mi się wykonać aktualizacji programu w 2013 r, wykonać i wysłać PIT . Program przy otwieraniu katalogu formularzy informuje: "Wystąpił błąd nie można znaleźć tego pliku" Aktualizacja Adobe AIR nie instaluje się, komunikat: "Podczas instalowania środowiska Adobe AIR wystąpił błąd. Być może administrator nie zezwolił na przeprowadzanie instalacji. Skontaktuj się z administratorem." Wszystko było wykonane z konta administratora. Gdzie tkwi błąd gdzie szukać rozwiązania? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Probowales odinstalowac te 2 programy i zaonstalowac na nowo ? Po deinstalacji czysciles rejestr ? Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Jeżeli potrzebujesz program do rozliczania pita raz w roku to zobacz tu:http://www.ips-infor.com.pl/index.php?ml=1&mg=3 Program jest na bieżąco aktualizowany, darmowy dla użytkowników prywatnych. Można wysyłać pity online. Odnośnik do komentarza
Woytek Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Jeżeli potrzebujesz program do rozliczania pita raz w roku to zobacz tu:http://www.ips-infor.com.pl/index.php?ml=1&mg=3 Program jest na bieżąco aktualizowany, darmowy dla użytkowników prywatnych. Można wysyłać pity online. Dziękuję za podpowiedz. chciał bym jednak ustalić przyczyny moich problemów z e-Deklaracje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Woytek Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Probowales odinstalowac te 2 programy i zaonstalowac na nowo ? Po deinstalacji czysciles rejestr ? Odnośnik do komentarza
Woytek Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odinstalowywałem program i czyściłem rejestr. Nic to nie dało. Co ciekawsze w rejestrze nie mogę znaleźć e-Deklaracji ani Adobe AIR.. Adobe AIR nie można odinstalować przez Panel sterowania, pokazuje się ten sam błąd co przy próbie aktualizacji. Jedynym rozwiązaniem jest utworzenie fikcyjnie i załogowanie drugiego użytkownika komputera. Na tym załogowaniu można zainstalować program e-Deklaracje bez problemów-pracuje właściwie. Nie mogę dojść przyczyny tego problemu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zobacz czy dasz radę przy użyciu Revo Uninstaller. Pobierz trial pełnej wersji. http://www.revounins...e_download.html Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi