gutek927 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam,W system wdarł mi się proces svost.exe bo usunięciu i reboocie systemu i tak powraca, tworzy się on w katalogu Temp.W załączniku logi z OTL, przy okazji prosiłbym o analizę ogólną tych logów. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/skrypt wklej :OTLO3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found:FilesC:\Users\Michal\AppData\Local\Temp\svost.exeC:\Users\Michal\AppData\Local\Temp\_MEI43682\*.pyd:Commands[emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. 2. Odinstaluj z panelu programów następujące ASUS WebStorageESET Online Scanner v3 3. Zrób nowy skan OTL i daj raport Odnośnik do komentarza
gutek927 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Już wcześniej uporałem się z tym ale dzięki za fatygę Można zamknąć. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Belfegor Niekompletna instrukcja, pominięty plik VBS w starcie. gutek927 Po pierwsze: tu są nowe zasady działu już od dłuższego czasu, dostarczyłeś tylko logi z OTL, a narzędzie to jest tu już drugorzędne (nie ma wielu nowych detekcji) w stosunku do obowiązkowego FRST. Po drugie: opisz co robiłeś i dostarcz owe raporty z FRST. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Belfegor Niekompletna instrukcja, pominięty plik VBS w starcie. No fakt. Przeoczyłem. O4 - Startup: C:\Users\Michal\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\winset.vbs () Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi