eMKSOZORDEq Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam, wiem że taki temat był ponieważ sam naczytałem się tego dużo. Pisze ponieważ wszędzie są inne opcje naprawy więc niewiem już sam co i jak zrobić. Otóż przy odpaleniu gry NFS Most Wanted wyskakuje mi błąd: Proszę o pomoc.Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam na forum, mam nadzieję, że znajdziemy rozwiązanie Twojego problemu. Poproszę o log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci przygotowane zgodnie z opisem: [KLIK]. m.g. Odnośnik do komentarza
eMKSOZORDEq Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ok zrobione tylko, niewiem czy czegoś nie pomyliłem ;/.http://speedy.sh/FgVTe/dumps.rar Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Niestety mam złe wieści Gra jest statycznie zlinkowana z bibliotekami DirectX 11, więc nie ma szans na uruchomienie jej na Windows XP. m.g. Odnośnik do komentarza
eMKSOZORDEq Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ale jak to możliwe skoro grałem kiedyś sporo temu w tego NFS`a na XP i wszystko dobrze śmigało ... Co prawda była to wersja PL i np. inna ikona pliku .exe to mnie trochę dziwi. Czy to ma jakiś wpływ?? Odnośnik do komentarza
eMKSOZORDEq Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A przepraszam, bo zorientowałem się teraz że wyszedł nowy NFS 2012 i dlatego . A mi chodzi o 2005 . Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi