sajter Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam Serdecznie. Kupiłem płyte od MSi Z87-GD65 , po instalacji nowych sterowników HD Audio reset komputera i widnieje w prawym dolnym rogu głośniczek z krzyżykiem czerwonym Usługa audio nie jest uruchomiona , po wejsciu w urzdo odtwarzania widnieje napis nie zainstalowano żadnych urządzen audio. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zobacz w biosie czy masz włączone audio. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ściągnij se IObit Driver Booster i zobacz co on powie o twoich sterownikach. Obawiam się że zarówno chipset jak i zintegrowana karta muzyczna jadą na niewłaściwych sterach... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ściągnij se IObit Driver Booster i zobacz co on powie o twoich sterownikach. Nie podawaj softu, który powoduje problemy. Wklep w szukajce forum ten soft w dziale infekcji i poczytaj. Do autora tematu - pokaż obrazek z Menadżera Urządzeń. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Nie podawaj softu, który powoduje problemy. Wklep w szukajce forum ten soft w dziale infekcji i poczytaj. Do autora tematu - pokaż obrazek z Menadżera Urządzeń. Eeeeee? IObit jest wiarygodna firmą, od lat używam całą paczkę ich softu i nigdy nie miałem większych problemów. A ten program jest po prostu banalny i w dodatku darmowy... W dodatku, w odróżnieniu od całej reszty, robi to, co do niego należy... Ale oczywiście, zajrzę, z ciekawości. Podejrzewam, że problemy już prędzej powoduje próba zalegalizowania wersji PRO, bez płacenia... Jeśli jednak okaże się że walnąłem coś głupiego, to oczywiście przepraszam... Choć ni cholery nie wiem za co! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi