zyguu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział i forum ale zaryzykuję. Od pewnego czasu mój scx zgłasza brak toneru i nie drukuje mimo ze toner jest pełny, w przypadku zastępczych na moich oczach dwukrotnie był wymieniany chip na nowy i tez nic. Po odinstalowaniu drukarki i zainstalowaniu od nowa drukowało się kilka stron i koniec. Po posprzątaniu komputera ze śmieci ( z pomocą Picaso) drukarka wcale nie działa. nie można dodać sterownika ani ze strony Samsunga ani też z płyty. Ze strony jest komunikat ze instalowanie sterownika nie powiodło się a gdy wpakuję płytę od tej drukarki to wyskakuje monit ze drukarka nie jest podłączona. Czy po prostu wybrać się do serwisu Odnośnik do komentarza
zyguu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dziękuję za brak zainteresowania. Dzięki temu poświęciłem 2 dni (laik jestem) i sam rozwiązałem problem. Szkoda tylko, że nie wiem jak. zamykam temat Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi