mate Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam. Mam taki sam problem. Wysyłam potrzebne pliki. Do tego dodam że jeszcze występuje proces svchost.exe*32 które powoduje zajęcie połowy CPU. OTL.Txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie przeczytałeś zasad działu: KLIK. Tu jest zakaz podpinania się. Temat wydzielony. Raport OTL niekompletny, brak pliku Extras (opcja "Rejestr - skan dodatkowy" nie została zaznaczona). Ale już to zostaw. Przechodząc do usuwania infekcji: 1. Otwórz Notatnik i wklej w nim: () C:\Users\Kasia\AppData\Roaming\pwo6\svchost.exe () C:\Users\Kasia\AppData\Local\Temp\_MEI29562\bin\winlogon.exe () C:\Users\Kasia\AppData\Local\Temp\_MEI29562\bin\explorer.exe HKCU\...\Run: [pwo6] - C:\Users\Kasia\AppData\Roaming\pwo6\svchost.exe [7321472 2014-01-08] () StartMenuInternet: IEXPLORE.EXE - C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Users\Kasia\AppData\Roaming\pwo6 C:\Users\Kasia\AppData\Local\Temp\_MEI29562 C:\Program Files (x86)\McAfee Security Scan C:\ProgramData\McAfee Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Powstanie plik fixlog.txt. 2. Uruchom TFC - Temp Cleaner. 3. Zrób nowy skan FRST (bez Addition). Dołącz plik fixlog.txt. . Odnośnik do komentarza
mate Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc i przepraszam za nieprzeczytanie regulaminu. A więc wykonałem poszczególe kroki, zauważyłem już że poziom zużycia CPU jest na właściwym pozomie i zniknął proces svchost.exe*32 Fixlog.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wszystko wykonane i możemy kończyć: 1. Przez SHIFT+DEL skasuj z dysku FRST i foldery C:\AdwCleaner, C:\FRST. W OTL uruchom Sprzątanie. 2. Wyczyść foldery Przywracania systemu: KLIK. 3. Zaktualizuj IE9 do wersji IE11. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi