jvp Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam wszystkich, do tej pory, przeszukując fora i wyszukiwarki, dawałem sobie radę z utrzymaniem komputera w dobrej kondycji... Ale trafiłem na coś, czego nie wiem nawet, jak ugryźć. Chodzi o błędy zauważone po skanowaniu dysku, zaczynające się od "AMD64\CNBJ..." W załączeniu plik sfcdetails.txt - może ktoś pomoże? Z góry wszystkim życzliwym dziękuję Windows 8.1 sfcdetails.txt Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam na forum, co prawda nie jest to moja działka, ale wygląda na dosyć często spotykany ostatnio problem, więc odpowiadam. Zajrzyj tu: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
jvp Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dziękuję za odpowiedź - faktycznie, sposób pomógł, ale dopiero za drugim razem (DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth) - doszedłem też przyczyny: błędy były spowodowane niedokończoną deinstalacją programu (w moim przypadku Avery Design Pro), ale z tego co doczytałem, powodów mogą być setki:( Cofanie się do coraz starszych punktów przywracania pozwoliło znaleźć przyczynę, ponieważ sam sposób naprawy bez usunięcia przyczyny powodował wracanie błędów po restarcie. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi