Koder12 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeżeli nie ten dział to przepraszam , i prosił bym o przeniesienie . Witam , wczoraj musiałem na szybko pobrać program z instalki.pl , i przez menadżer pobierania z pośpiechu zapomniałem odznaczyć pobrania tej aplikacji . Zastanawiałem się przez cały dzień dlaczego pojawiają mi się reklamy co kilka sekund , przy włączonym AdBlock Pro , zajrzałem do rozszerzeń w google chrome i zauważyłem właśnie tą aplikację . Usunąłem ją Revo Unistaller , wszystkie z nim związane i pozostawione pliki , po czym użyłem AdwCleaner o przeskanowałem raz jeszcze mbam'em . Lecz to nie pomogło , te rozszerzenie nadal jest w tym chrome . OTL Extras Tu podaję zdjęcie tego rozszerzenia z Google Chrome Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Temat założony w złym dziale. Przenoszę do diagnostyki infekcji. Proszę uzupełnić wymagane raporty, obowiązkowe są też logi z FRST. Poza tym, skoro używałeś AdwCleaner, to należy pokazać co robił, czyli dostarcz logi utworzone w folderze C:\AdwCleaner. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi