ks0908 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jak w temacie nie zainstaluje żadnego programu bo za szybko sie przejrzeć i ,prawie topi' nie dawno komputer wrócił z serwisu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Spróbuj się postawić w sytuacji obcej osoby, która to czyta. Tu kompletny brak informacji o sprzęcie, systemie. Albo to opisz albo (jeśli to możliwe) skorzystaj z zasad działu hardware - KLIK. Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie ma co opisywać dzisiaj otworzyłem trzewia komputera i sprawdziłem co sie nagrzewa Jest to karta graficzna i zasilacz a rzeczy z tego tematu co podałeś nie dam rady bo sie jeszcze spali... Wczesniej dysk wydawał dziwne odgłosy ( wtedy miałem od siostry 'legalnie' zainstalowanego minecraft by zbytu ale go wywaliłem bo koźystam z cichego lunchera ale byla siostra uruchomiła jak pomoże to chyba mam logi z FRST i OTL Extras i adittion. Z czasu problemów z dyskiem troche nieaktualne ale chyba lepsze to niż nic Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ks0908 > ile Ty masz latek? Trzy czy pięć? Weź się przeczytaj i zastanów, co i jak piszesz. Jak się grzeje komp, bez znaczenia co, należy go wyłaczyć, wyczyścić, zmienić paste na procku i na karcie graficznej, wyjąc zasilać przedmuchać i złozyć. Weź sie do roboty. Tak będzie lepiej z korzyścią dla Ciebie i dla Nas. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (...) ale byla siostra uruchomiła Tak to jest z byłymi siostrami. Gdybyś miał aktualną siostrę, to byłoby OK Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 przepraszam że się nie odzywałem ale miałem problemy z internetem. należy go wyłaczyć, wyczyścić, zmienić paste na procku i na karcie graficznej, wyjąc zasilać przedmuchać i złozyć. Weź sie do roboty. Tak będzie lepiej z korzyścią dla Ciebie i dla Nas. to zrobiłem zanim napisałem Tak to jest z byłymi siostrami. Gdybyś miał aktualną siostrę, to byłoby OK to "była" wpisałem przez przypadek Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 komputer wrucił z serwisu ale pokazał się bsod i moge tylko z live cd startować (nie obsługuje .exe itp .scr nie sprawdzałem) bsod.txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 komputer wrucił z serwisu ale pokazał się bsod Wracasz do serwisu z komputerem i bejsbolem. Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ok jutro ide Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Na wersji mobilnej niema opcji edycji Naprawiłem BSODA robiąc chkdsk /f. Z jedynego działającego trybu awaryjnego czyli wiersza poleceń a najlepsze jest to Że się nie zrobił .... Jak wróce zrohie logi (w nocy będe defragmemtował dysk ) będą przed defragmentacją Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Miałem problem windows całkowicie padł teraz reinstaluje. Zrobie logi zaraz po instalacji sterowników. Odnośnik do komentarza
Psotnik Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Daj screen'a z programu HWMonitor. Odnośnik do komentarza
ks0908 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 proszę cały komplet mam też "książkę" z hwmonitora w pliku txt edit gdzie znajdę model karty dźwiękowej ??? bo nie mam pojęcia jaka to. edit2: nie moge zainstalować sterownków do karty graficznej "nividia getforce FX 5500". Jak zainstaluje do mam głębie kolorów 4bity ! o co tu chodzi ? edit 3 pobawiłem się na stronie nividi i zadziałały sterowniki wersja 163.75 (przed ostatnie) Z jakimś WHQL (co to ?) edit 4 BSOD win32k.sys ehhhh to co przed formatem chyba dysk padł komputer.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi