ALFATROX Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Od mniej więcej 4 dni występuje u mnie błąd aplikacji visual c++ runtime error this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way i już przejrzałem chyba ze 100 stron na różnych forach i nadal nie potrafię znaleźć rozwiązania problemu. Drugą kwestią są aktualizacje Windows, gdy duszę na przycisk wyszukaj aktualizacje to szuka chyba cały czas nie wyswietla żadnych błędów tylko pasek szukania cały czas przewija się od lewej do prawej bez żadnych rezultatów, nie wiem już co mam robić :/ Proszę o pomoc, w pliku przesyłam zdjęcie żeby bardziej wyjaśnić o co chodzi. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Brak informacji o systemie (co się uruchamia etc.). Poproszę o zestaw raportów FRST + OTL. . Odnośnik do komentarza
ALFATROX Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zaraz podeślę raporty. System Windows 7 Home Premium 64 bit, system dobrze się uruchamia tylko przy włączeniu niektórych aplikacji np. Media Player albo gry Royal Quest (bo jestem beta testerem) włącza się visual c++ runtime Library Error Podsyłam pliki z FRST i za chwilę OTL FRST.txt Addition.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi