Patrox Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam wszystkich ! Niedawno kupiłem nowe słuchawki. Po jakimś czasie użytkowania zauważyłem że na troche cichszej głośności słychać głównie z lewej słuchawki, a z prawej prawie że nic. Sprawdzałem też czy w głośnikach tak jest i rzeczywiście występuje to także w głośnikach. Przeinstalowałem sterowniki dźwiękowe i nadal tak jest. Nie wiem od czego to możę być. Jeśli wiecie od czego to możę być i czy da się to naprawić to PROSZĘ O POMOC ! @ref Sprawdzałem słuchawki na telefonie żeby zobaczyć czy to od komputera. Niestety na telefonie też jest z lewej strony na cichszej głośności . Na głośnikach to nie przeszkadza aż tak bardzo bo dla mnie normalna głośność z głośników jest taka że słychać z dwóch ale w słuchawkach już to bardzo przeszkadza jak chcę ciszej muzyki posłuchać / filmik obejrzeć. Odnośnik do komentarza
VaultDweller Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Czym regulujesz głośność? Jaka karta dźwiękowa? Odnośnik do komentarza
Patrox Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Reguluję głośność na pokrętle na kablu od słuchawek a jeżeli mam przez głośniki to przez pokrętło na głośniku. Kartę dźwiękową mam Realtek High Definition Audio (nie wiem czy to o to chodzi) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Sprawdzałem słuchawki na telefonie żeby zobaczyć czy to od komputera. Niestety na telefonie też jest z lewej strony na cichszej głośności Problem prawdopodobnie jest w słuchawkach. Jak mozesz - wymień. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi