mrozek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam Windows 8 Pro - 64bit na wstepie odrazu mowie ze jestem noobem jesli chodzi o pc. Wyświetla mi się irytujące i przeszkadzające w pracy okienko o treści jak w temacie(Program Host okna konsoli przestal dzialac). Poniżej zawartość pliku hosts, z góry mówię że problem nie pojawił się po zainteresowaniu jakiegoś konkretnego programu- początkowo "wykrzaczał" się dość rzadko, teraz- w ciągu 5 min potrafi pokazać się i 30 okienek. Czytałem w sieci, sposoby z wpisywaniem komend do cmd nie działają, inne- pomagają na chwilę.Proszę o pomoc, myślę że informacje te będą użyteczne nie tylko dla mnie. wszystko widac na screenie \/ http://www.speedyshare.com/qEBZ2/hosty.png pozdrawiam Odnośnik do komentarza
mrozek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 dodaj jeszcze ze uruchamia mi sie cos takiego Conhost.exe - blad aplikacji pamiec nie moze byc read Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi