loti990 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam mam problem pobrałem grę sleeping dogs i podczas uruchomiania jej występuje ten błąd: nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Patrzyłem inne fora nic nie pomaga znalazłem też podobne tematy na tym forum ale gdy zrobiłem tak jak tam pisze nie pomogło. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam na forum, o ile mi wiadomo, Sleeping Dogs nie ma wsparcia dla XP (a przynajmniej w dotychczasowych wątkach okazywało się, że wymaga DX11, którego w XP nie ma i nie będzie). m.g. Odnośnik do komentarza
loti990 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Czyli raczej nie da sie nic zrobić żeby poszło na xp? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Raczej nie, ale na wszelki wypadek możesz przygotować jeszcze log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci, wszystko zgodnie z opisem: [KLIK]. m.g. Odnośnik do komentarza
loti990 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Sorry ale już usunąłem grę. Pożyczę od kolegi nowszego windowsa i zobaczę wtedy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi