SASlayer Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mam problem z wyskujacymi reklamami w przegladarce Mozilla Firefox pod system Win8. Dołączam w załaczniku logi wygenerowane przez OTL. Dodałem równiez pliki z FRST. Z poważaniem, Paweł OTL.Txt Extras.Txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 1. Przez Panel sterowania odinstaluj adware fst_pl_14, fst_pl_19, Przyspiesz Komputer, WPM17.8.0.3159 oraz szczątek po odinstalowanym McAfee Shared C Run-time for x64. 2. Uruchom to narzędzie Microsoftu: KLIK. Zaakceptuj > Wykryj problemy i pozwól mi wybrać poprawki do zastosowania > Odinstalowywanie > zaznacz na liście fałszywy wpis Google Update Helper (to nie jest od Google tylko od adware BonanzaDeals) i przejdź Dalej, by go usunąć. 3. Wyczyść Firefox z adware: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. Reset nie naruszy zakładek i haseł. 4. Uruchom AdwCleaner. Zastosuj Szukaj, a po tym Usuń. Powstanie folder C:\AdwCleaner z raportem z usuwania. 5. Uruchom TFC - Temp Cleaner. 6. Uruchom McAfee Consumer Product Removal Tool, by usunąć pozostałe szczątki po odinstalowanym McAfee. 7. Zrób nowy skan FRST, zaznacz ponownie pole Addition, by powstały oba logi po raz kolejny. Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi