kijek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam serdecznie, nie jestem w stanie zainstalowac żadnej aktualizacji wszystkie maja ww błąd, system jest świeżo postawiony, mbam i kis nic nie wykrywa, próbowałem również narzędzia naprawy microsoftu niestety żadnych rezultatów. Logi FRST, OTL Addition.txt FRST_02-01-2014_13-29-05.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nie zbroisz się za mocno ? Testowo odinstaluj: Sandboxie i EMET. Odnośnik do komentarza
kijek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Więc tak poniewaz nigdy ten błąd nie wystepował postanowiłem zrobic format i zainstalować Vistę i teraz po zainstalowaniu os wgraniu servi packa2 laptop nie instaluje zadnych aktualizacji tzn nie jest w stanie ich dokończyć ponieważ się wyłącza bez bluescrenów tylko od razu, wyczyściłem go nic nie pomogło. Następnie przełożyłem twardy dysk do drugiego laptopa i aktualizacje poszły bez problemu. Z rozpędu dysk z drugiego lapka poszedł do pierwszego tez format i Vista, problem nie wystepuje jeżeli twarde dyski są zamienione. ??? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mógł być problem z montażem dysku. Dodatkowo: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi