sebek123hg Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam. Od pewnego czasu pojawił mi się problem gdy np oglądam jakiś film i komputer jest w bezruchu ,nic nie ruszam myszką to zaczyna mi migać ekran i w przeglądarce google chrome wyskakuje mi strona quoqlle i zamyka wszystkie programy. Chciałbym się dowiedzieć jak to usunąć. Mam windows 7 64 bit. Zamieszczam logi z OTL Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dostosuj się do zasad działu. Obowiązkowe są tu także raporty z FRST. Odnośnik do komentarza
sebek123hg Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Proszę. Z góry przepraszam za kłopot Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 1. Otwórz Notatnik i wklej w nim: HKCU\...\Run: [jushed] - C:\ProgramData\jushed.exe [566784 2013-11-02] ( ) HKCU\...\Run: [ASRockOCTuner] - [x] HKCU\...\Run: [ASRockIES] - [x] HKCU\...\Run: [zASRockInstantBoot] - [x] S3 xhunter1; \??\C:\Windows\xhunter1.sys [x] C:\ProgramData\jushed.exe C:\ProgramData\nircmd.exe C:\ProgramData\datesavefile C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\ProgramData\timerxfile C:\ProgramData\varsavefile C:\Users\Sebek\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Sebek\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Sebek\AppData\Local\jushed.exe C:\Users\Sebek\AppData\Local\operaprefs.ini Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Powstanie plik fixlog.txt. 2. Przez Panel sterowania odinstaluj zbędnik KMP Service ("PANDORA.TV"). 3. Uruchom TFC - Temp Cleaner. 4. Zrób nowy skan FRST (bez Addition). Dołącz plik fixlog.txt. . Odnośnik do komentarza
sebek123hg Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 O to nowe logi: Addition.txt Fixlog.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wszystko poszło zgodnie z planem. Qooqlle nie powinno już się ujawniać. Kończymy: 1. Przez SHIFT+DEL skasuj folder C:\FRST, w OTL uruchom Sprzątanie. 2. Wyczyść foldery Przywracania systemu: KLIK. 3. Zaktualizuj te programy: ==================== Installed Programs ====================== Adobe Flash Player 10 ActiveX (x32 Version: 10.1.102.64) ----> wtyczka dla IE Adobe Flash Player 10 Plugin (x32 Version: 10.3.181.14) ----> wtyczka dla Firefox/Opera Adobe Reader 9 (x32 Version: 9.0.0) GG (HKCU Version: 11) Aktualizacje Adobe rozpisane w przyklejonym: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi