Fifny Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam , na wstępie chciałbym napisać iż nie znam się za dobrze na komputerach itp. Ale ! Chyba mam Wirusa Sality , mam go na lapotopie którego dostałem tydzień temu Objawy : Spowolniona praca komutera , nie chcą mi się programy pobierać ( stają na 99%) , ogólnie jest na nim już kupa błędów . Na razie ściągnąłem program : Kaspersky Salitykiller : Przeskanowałem ale nie wiem co mam dalej robić proszę o szybka pomoc ! Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zalącz logi z FRST, OTL ( każdy generuje po dwa logi ) i GMER. Więcej tu: https://www.fixitpc.pl/forum-6/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ Odnośnik do komentarza
Fifny Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie mogę pobrać FRST-Staje na 99% Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Pobierz na innym komputerze i przenieś za pomocą pendrive lub CD. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi