mati32198 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Mój problem polega na tym, że gdy włączam gry takie jak Need for Speed The Run lub Xblades wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury wcsncpy_s w bibliotece msvcrt.dll. Proszę o Pomoc. Proszę tutaj screen : Link : http://scr.hu/1thw/gxp7m Nie wiem co mam robić i także błąd jest w programie GG i innych grach proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam na forum, przygotuj log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci procesu, zgodnie z opisem: [KLIK]. m.g. Odnośnik do komentarza
mati32198 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie rozumiem. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Postępuj zgodnie z instrukcjami, jeśli czegoś nie rozumiesz, to napisz bardziej szczegółowo z czym masz problem. Takie zdawkowe 'nie rozumiem' nie posuwa nas za bardzo do przodu. m.g. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi