eol Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Czy może ktoś poradzić i powiedzieć w czym jest problem?BSOD pojawia sie tylko po wejsciu systemu win7-64 do wygaszenia/wyłączenia ekranu po okresie bezczynności i później przy próbie jego wybudzenia. Nie za każdym razem. Chyba po dłuźszym wygaszeniu. Uruchomiony tylko Firefox, Avira. Grafika nie podkręcana.SFC scannow zrobiony-bez błędówNajnowsze sterowniki do nvidia(gtx460) BugCheck 116, {fffffa80075b44e0, fffff8800f15ee64, ffffffffc00000b5, a}WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys WARNING: Unable to verify timestamp for dxgkrnl.sysProbably caused by : nvlddmkm.sys ( nvlddmkm+152e64 ) Próbowałem dodać tutaj plik dmp ale nie mam uprawnien do wysylania tego typu plikow. Odnośnik do komentarza
eol Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Czy może ktoś poradzić i powiedzieć w czym jest problem? BSOD pojawia sie tylko po wejsciu systemu win7-64 do wygaszenia/wyłączenia ekranu po okresie bezczynności i później przy próbie jego wybudzenia. Nie za każdym razem. Chyba po dłuźszym wygaszeniu. Uruchomiony tylko Firefox, Avira. Grafika nie podkręcana. SFC scannow zrobiony-bez błędów Najnowsze sterowniki do nvidia(gtx460) BugCheck 116, {fffffa80075b44e0, fffff8800f15ee64, ffffffffc00000b5, a} WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys WARNING: Unable to verify timestamp for dxgkrnl.sys Probably caused by : nvlddmkm.sys ( nvlddmkm+152e64 ) Próbowałem dodać tutaj plik dmp ale nie mam uprawnien do wysylania tego typu plikow. Odinstalowałem sterowniki od karty graficznej nvidia. Po restarcie system sam je sobie doinstalował z katalogu instalacyjnego, ale wtedy odinstalowałem wszystkie dodatki. Jak Audio virtual i cos tam jeszcze. I chyba pomogło. W kazdym razie od tamtej pory sie nie zawiesił przy wybudzeniu ekranu. Moze zgłupiał po kilku instalacjach/aktualizacjach nowych sterowników, bez odinstalowywania starych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi