Felcor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam Mam problem z internetem a mianowicie . Mam internet radiowy i i sygnał z routera jest przesyłany do paru komputerów w domu ( oczywiście nie do wszystkich na raz ) . Sprawdzam u siebie pingi i skaczą co pare minut . Nie wiem dlaczego . Czasami pojawia się kilka komunikatów "Śieć docelowa jest niedostępna" . Nie można w nic grać ani normalnie korzystać z internetu . Jest tak na wszystkich komputerach. Konaktowałem się z operatorem i mówił że u nich jest wszystko w porządku . Wysłał mi nawet screeny od nich w celu pokazania że z internetem wszystko wporządku jest . Nie wiem co mam robić ;c Proszę o pomoc . Jeżeli coś trzeba to dopisze ;] Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jeżeli coś trzeba to dopisze ;] Najpierw zastosuj się do https://www.fixitpc.pl/forum-44/announcement-11-ważne-zasady-obowiązujące-w-dziale-sieci/ To podstawa, bez której nie ma mowy o jakiejkolwiek próbie pomocy. Spróbuj też precyzyjniej opisać swoje środowisko sieciowe: model routera, w jaki sposób komputery się z nim łączą (kabel, wi-fi). Odnośnik do komentarza
Felcor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Router : TL-MR3220 Na wszystkie komputery jest wifi . Ale nawet gdy korzystam z jednego komputera to jest problem z internetem . Logi wstawiałem na innym forumi stosowałem się do ich rad, ale to nic nie pomogło . Komputer mam czysty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi